X
KATALOG TALEBİ
Ad Soyad
Telefon Numarası
E-Posta Adresi
Firma Adı
Ülke Seçiniz
İl Seçiniz
Loading...
İnteraktif bayi portalımız çok yakında hizmetinizdedir.

ISH FRANKFURT 2023

ISH FRANKFURT 2023
ISH FRANKFURT 2023
ISH FRANKFURT 2023

HVAC sektöründe, dünyanın en büyük ve önemli fuar organizasyonlarından olan ISH Frankfurt Fuar’ına katılımını gerçekleştiren Lojimax Dizayn Radyatör, yetenekli mühendis ve tasarım ekibinin hazırladığı yeni tasarım radyatör, havlupan ve yeni elektrikli ürünlerini, tüm sektör paydaşlarının beğenisine sundu.
Dünyanın 56 farklı ülkesinden, 300’den fazla firma ile toplantı gerçekleştiren şirketimiz, fuarın ilk gününden son gününe kadar, gerek tasarım çeşitliliği, gerek limitsiz renk seçeneği, gerek her talebe uygun ebat alternatifleri ile fuar katılımcılarının büyük ilgisini ve hayranlığını çekmeyi başarmıştır.

2023 yılının Ocak ayında Almanya’nın Berlin kentinde, yeni Şirketi açılışını gerçekleştiren Lojimax Dizayn Radyatör, yurtdışı pazarlarındaki büyüme hedeflerine, iddiali ve emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.  Fuar süresince gerçekleştirilen toplantılar, birebir görüşmeler ve imza aşamasına gelen yeni işbirtelikleri ile  ülkemizin ihracat rakamlarına sağladığı katkıyı arttırma gayretine istikrarla devam etmektedir.

Fuar sonrası duygu ve düşüncelerini, heyecan ve mutluluk ile paylaşan Lojimax Dizayn Radyatör Genel Müdürü Sn.Oğuzhan Yıldırım; “Ürünlerimizin tasarımından üretimine, kalite kontrolünden satışına kadar emek veren tüm iş arkadaşlarıma teşekkür ederim, ülkemizin ve şirketimizin yarınları için nice güzel adımları beraber atmak umuduyla başarılarımızın devamını dilerim.” mesajını iletti.

SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN...

  • © 2019 Tüm hakları saklıdır DMCA.com Protection Status
  • Layout creative workshop,bursa reklam ajansı,reklam ajansı,bursa web site